NAŠA ŠKOLA + FUTBAL = AKADÉMIA LOKY. ?? Kto vie počítať matematiku výsledok pozná hneď, kto pozná tento náš príklad: NAŠA ŠKOLA (ZŠ Požiarnická) + FUTBAL (LOKY) = AKADÉMIA LOKY dostane k svojmu výsledku omnoho viac. Viac sa dozviete v našom videu. Ďakujeme ZŠ Požiarnická a tešíme sa na zápisy do 1. ročníka detí 9. a 10. apríla 2021. ZŠ Požiarnická #spolusmeloky ?

TEŠÍME SA NA NOVÉ DETI V LOKY.
?? Tešíme sa na naše nové detičky v našej prípravke. Príchodom nových detičiek po zápise do nového školského roka 2021/22 pripravili naši tréneri online koncept talentových skúšok pre zaradenie do školskej športovej prípravy na Základnej škole Požiarnická a následný vstup do našej akadémie.
“Deti by mali zvládnuť tieto základné lokomócie, aby mohli byť zaradené do športovej prípravy s trénermi Lokomotívy.” takto nám predstavil naše predstavy Lukáš Maliňák, náš mládežnícky tréner. “Hráči by mali zvládnuť tieto aktivity vzhľadom na zaťaženie v školskej príprave a následne aj na tréningoch v našom klube.”
Online koncept vysvetľuje video našich pánov trénerov, ktorým za starostlivosť o našich najmenších hráčov a hráčky veľmi pekne ďakujeme.
Všetky informácie radi poskytnú naši tréneri aj na kontaktoch: skola@zspoziarnicka.sk a m.miklusicak@fclokomotiva.sk, 0944 589 366.
Parádne videá ???

https://fb.watch/4JbPNesmsK/

GIVE A REPLY