Vážená dáma, vážený pán, priatelia športu,

v rámci Učenej právnickej spoločnosti sme sa rozhodli napomôcť slovenskému športu v súvislosti s negatívnymi dopadmi, ktoré vyvolal a ešte akiste aj prinesie koronavírus COVID-19 do oblasti športu.

Preto sme sa podujali za spolupráce s expertmi na športový manažment, daňovú, ekonomickú a právnu oblasť pripraviť pre športovú obec a pre štát dve ankety/dotazníky podľa typu subjektov (dotazník pre právnické osoby a dotazník pre fyzické osoby) a ich rolí v rámci slovenského športu.

Touto cestou by sme si Vás dovolili požiadať titulom Vašej znalosti športu o účasť na tejto ankete a súčasne požiadať Vás byť nápomocný v jej rozšírení v rámci športovej komunity v ktorej pôsobíte, aby sa tak do výstupných dát ankiet dostali aj informácie a podnety klubov, športových odborníkov a športovcov z prostredia Vášho športového odvetia.

Viac informácií o našej aktivite a predovšetkým o ankete nájdete v článku tu: http://www.ucps.sk/ANKETA_SPORT_COVID_19
alebo tu: https://www.facebook.com/762997810421970/posts/2916457978409265/?d=n

Anketu UčPS na zistenie dopadov krízy na športové odvetvie privítal a aktívne podporil aj pán Ivan Husár, štátny tajomník pre šport Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.

Veľmi pekne ďakujeme a zostávame s úctou a pozdravom

UčPS tím
Učená právnická spoločnosť, o. z.

GIVE A REPLY