V rámci náborových aktivít zorganizoval klub Young Angels Academy v stredu 4. 12. 2019 akciu pod názvom Baby basketbal. Táto forma propagácie basketbalu a získavania nových členov do radov „žlto-modrých“ hráčok prebieha už piatu sezónu.

Strategicky sa história tohto podujatia začala písať na “Drabke”, kde majú prípravky pre klub Young Angels Academy najstabilnejšiu základňu. Aj vďaka nadštandardnej spolupráci so školou môže klub budovať u detí to pravé športové a súťažné povedomie. Akcia sa v škole berie maximálne zodpovedne čoho dôkazom je jej trvácnosť, či precízna príprava. Celú akciu otvorila zástupkyňa riaditeľky školy Ing. Katarína Vilimová, ktorá privítala účastníkov a popriala veľa pozitívnych zážitkov všetkým deťom.

To, že o podujatie je maximálny záujem dokazuje účasť 176 detí. Cestu k športu a zábave si počas dňa našli zástupcovia materských škôl Čordákova, Dénešova, Myslava, Splash a Hemerkova, ako aj základnej školy Drábova. Petra Sukubová s pomocníčkami pripravila pre deti celkovo 16 stanovíšť, na ktorých sa mohli naplno venovať športu, kreativite, zábave a samozrejme aj oddychu. Deti v školskej “čaviarničke” privítal aj pedagóg Ján Gáll zo ZŠ Drábová, ktorý získal Titul Zlatý Amos 2018 (víťaz celoslovenskej ankety o najobľúbenejšieho učiteľa či učiteľku na Slovensku).

Toto podujatie sa pre rekonštrukciu telocvične uskutočnilo v provizórnych podmienkach, no aj to dokazuje, že o šport na škole je maximálny záujem a už teraz sa všetci tešia na ďalšie kolo, ktoré sa uskutoční už vo vynovenej telocvični. Jej priestory budú útulnejšie a pre šport a prípravky atraktívnejšie.

Možnosť zapojenia sa do diania v klube Young Angels Academy majú deti celoročne. Komplexnejšie informácie o prípravkách nájdu záujemcovia aj s kontaktami na trénerov na:

https://youngangels.sk/sk/nabor

Program našich mimosúťažných klubových aktivít do konca roku 2019:

8.12. 2019 (nedeľa): Minibasketbalová liga Košice – VI. ročník – II. kolo (ročníky narodenia 2010 a ml.), ZŠ M. Lechkého Košice

15.12.2019 (nedeľa): Minibasketbalová liga Košice – VI. ročník – III. kolo (ročníky narodenia 2008 a ml.) – Telocvičňa UPJŠ Medická 4 Košice

Fotografie z akcie v spolupráci s Radkom Dvorščákom nájdete TU

Informácie z predchádzajúcich kôl nájdete TU

Publikované: 6.12.2019 Autor: Radko Dvorščák

GIVE A REPLY